Reacties

Valery Willemstein
4 maanden geleden

Al zeer lange tijd ervaar ik veel stress. Ik ben vooral met anderen bezig en zet mezelf daarmee aan de kant. Ook heb ik veel dingen te verwerken uit mijn jeugd. De laatste tijd was ik alleen nog maar moe en chagrijnig, niet meer leuk tegen mijn partner en kinderen en ook het huishouden ging er onder lijden.
Ik ben naar Marieke gegaan voor de reiki behandelingen. Ze voelde heel goed aan wat me dwars zat en kon daar ook meteen op inspelen. Marieke is rustig, maar meteen ook duidelijk. Is er iets wat niet helemaal lekker zit, dan weet ze dit goed onder woorden te brengen. Na meerdere behandelingen ben ik lekkerder in m'n vel gaan zitten. Ik zit vol energie en ben weer een gezellige partner en moeder. Mocht ik me weer even niet goed voelen, dan kom ik zeker terug om even lekker te liggen en ontspannen. :-)

Lotte van der Meijden
4 maanden geleden

Onze dochter was al zeer lange tijd snel boos, vond niets leuk en was overal bang voor. Lotte is een zeer gevoelig meisje, die zich alles om haar heen heel erg aantrekt en ook graag voor iedereen alles op wil lossen. Dit werd haar teveel. We hadden al van alles geprobeerd, maar ze liet niets los en kroop steeds verder in haar eigen stulp.
We zijn een aantal keer bij Marieke geweest, in het begin zagen we iets verschil, maar geen grote resultaten. Bij Marieke wist ze zich wel te openen, maar sloot zich meteen daarna weer af. Nu na nog meer sessies, hebben wij onze leuke vrolijke dochter terug. Ze is weer blij, lacht en danst weer in het rond. Ze trekt weer gekke bekken en is dankbaar voor wat ze om zich heen heeft. Dank je wel Marieke dat jij ons lieve vrolijke meisje weer lekker in haar vel laat zitten.

Reactie plaatsen